ستيك انتركوت مشوى من مطبخي علي طريقتي
اشويها
على الجمبين. .. rare .. medium rare... done .... will done ...... حسب
ما تحبى سوى اللحمة .. مستوية بسيط ... أو مستوية جدااا أو نص سوة ... على
مزاجك. .. لو عوزاها نص سوة يعنى دقيقة و نص او دقيقتين على كل جمب ... لو
عوزاها مستوية جدااا تقريبا 3 دقايق أو 3 دقايق و نص على كل جمب.
....متدوسيش عليها خالص و هى بتتشوى علشان متنزليش العصارة الجواها و
تلاقيها نشفت ..و متنسيش كمان أن التسوية الزيادة بردوا بتنشف اللستيك خلى
بالك ..
و كمان لازم تكون الشواية أو الطاسة سخنة جداا قبل ما تحطى عليها اللستيك
و كمان لازم تكون الشواية أو الطاسة سخنة جداا قبل ما تحطى عليها اللستيك
سبيها
ترتاح 10 دقايق عشان تبقى طرية من جوة و السوائل الفيها تطيرها " jucy "
يعنى ......لو حساها لسة مستوتش و عوزاها تستوى اكتر دخليها الفرن ربع ساعة
على درجة 200 ..
تعليقات
إرسال تعليق