البيف ستيك و مكرونة بالمشروم و الوايت صوص 👍 👍 على طريقتى 👍 من مطبخى 😄 الطريقة بالتفصيل و الصور
دى لحمة بتلو متقطعة تقطيعة البوفتيك. . رشى عليها ملح و فلفل...
طاسة سخنة جداا على النار و فيها شوية زيت و حطى بقى اللحمة ...
و اقلبيها النحية التانية و شواحيها تشوحية حلوة كدة ....
و قلبى هاتى الفوق تحت و التحت فوق ↖↘⤴⤵↔
بعد
كدة حطى شوية مية سخنة و غطيها .... و لما تشرب المية لو استوت خلاص لو
لسة مستوتش أفضلى كدة تحطى شوية مية لغاية ما تلاقيها استوت معاكى .....
فى الطاسة معلقة زبدة و عليها معلقتين زيت. ....
الثوم بقى ....
قلبيهم فى بعض.....
حطى بقى الكريمة بتاعت الطبخ و ملح و فلفل و لو عوزة الصوص سميك شوية حطى كمان معلقة دقيق و قلبيهم . ......
تعليقات
إرسال تعليق