البيف ستيك و مكرونة بالمشروم و الوايت صوص 👍 👍 على طريقتى 👍 من مطبخى 😄 الطريقة بالتفصيل و الصور


دى لحمة بتلو متقطعة تقطيعة البوفتيك. . رشى عليها ملح و فلفل...



طاسة سخنة جداا على النار و فيها شوية زيت و حطى بقى اللحمة ...

و اقلبيها النحية التانية و شواحيها تشوحية حلوة كدة ....


حطى عليها شرايح رفيعة من الزبدة ......


و بصلاية متقطعة و فصين من الثوم فوقيهم و رشة ملح و فلفل ....


و قلبى هاتى الفوق تحت و التحت فوق

بعد كدة حطى شوية مية سخنة و غطيها .... و لما تشرب المية لو استوت خلاص لو لسة مستوتش أفضلى كدة تحطى شوية مية لغاية ما تلاقيها استوت معاكى .....


خليكى متبعاها كويس عشان متتحرقش منك و قلبيها. ....

خلاص خلصت طعمها و ريحتها رهيييييبة .......



الباستااااااا


ماشروم فرش متقطع. ... و بصلاية متقطعة و فص ثوم مهروس. .....

كريمة طبخ. .....


فى الطاسة معلقة زبدة و عليها معلقتين زيت. ....

حطى البصلاية هتعمل تششششش ......


الثوم بقى ....

و المشروم


قلبيهم فى بعض.....



حطى بقى الكريمة بتاعت الطبخ و ملح و فلفل و لو عوزة الصوص سميك شوية حطى كمان معلقة دقيق و قلبيهم . ......


هاتى بقى المكرونة الاسباجيتى أو أى مكرونة برحتك. .. تكون مسلوقة و جاهزة و حطيها على الصوص .......

قلبيهم فى بعض ......

ممكن بقى تروشى جبنة رومى أو برمجمان أو شيدر مبشورة من فوق ......yum Yum


خلاص خلص الطبق قدمية بقى سخن كدة


بالهنا و الشفا .... تسلم ادية و الله

طبق تحفة أحلى من المطاعم و فى البيت

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

الرقاق الجامد اوى من مطبخى 👍 👍 سهل و سريع و يجنن 💖 الطريقة بالتفصيل و الصور 😉 😄 رمضان كريم.

ستيك انتركوت مشوى من مطبخي علي طريقتي