الرقاق الجامد اوى من مطبخى 👍 👍 سهل و سريع و يجنن 💖 الطريقة بالتفصيل و الصور 😉 😄 رمضان كريم.
😍😍😍 يجنن
المقادير بقى :
رقاق ناشف ..
لحمة مفرومة متعصجة
شوربة لحمة تكون حلوة و متملحة و فيها حبهان و مستكة و ورق لورة و بصل .. يعنى شوربة تكون متحبشة.
معلقتين كبار سمنة.
صينية فرن يا ريت لو تكون تيفال. .
و بس خلاص 😃 😃 😃
رقاق ناشف ..
لحمة مفرومة متعصجة
شوربة لحمة تكون حلوة و متملحة و فيها حبهان و مستكة و ورق لورة و بصل .. يعنى شوربة تكون متحبشة.
معلقتين كبار سمنة.
صينية فرن يا ريت لو تكون تيفال. .
و بس خلاص 😃 😃 😃
أول حاجة ادهنى الصينية بالسمنة.
اسقى الرقاق بالشوربة من الجهتين كويس ..
رصى الرقاق فى الصينية و ادهنى سمنة ما بين كل راق و التانى 👍
حطى اللحمة المفرومة المعصجة بعد كام راق كدة ... يعنى شوفى الرقاق بتاعك كام واحدة و ظبطى عدد الطبقات. .
و
كملى باقى طبقات الرقاق المسقى بالشوربة ... انا عملت راقين من اللحمة
المفرومة مع رقات الرقاق و متنسيش ادهنى سمنة ما بين كل راق و راق ...
خلصت 👍👍
كدة
الصينية جاهزة. .. حطيها بقى على النار فوق البوتجاز على نار متوسطة
هتسمعى صوت السمنة بتكتك و لما تيجى تروجى الصينية هتلاقى الرقاق بيتحرك
معاكى من تحت هى تقريبا هتحتاج 3 أو 4 دقايق و كدة يبقى الوش التحت استوى
و اخد لون 👍
قلبت الرقاق فى طبق كبير و دهنت الصينية سمنة تانى ..
و
هيشيل الرقاق براحة و ارجعوا تانى للصينية علشان الوش التحت ياخد لون هو
كمان ....حطية بقى على التجار تانى و اعملى نفس الحكاية تقريبا 4 دقايق ...
و اقلبى الرقاق فى طبق التقديم 😍😍
يا سيدى 💓💓 انا اصلا بحب الرقاق باللحمة اووووى 😄💓
قطعية بقى براحة و قدمية و انا عملت طبقتين من اللحمة المفرومة مخلية شكلوا حلو 😉😉😄 سهل اوى و مبيخدش وقت خالص أسهل و اسرع من رقاق الفرن 😉😉😄 جربية 👍 👍 💖 رمضان كريم 💖 اعملى للوصفة شير علشان تكون متخزنة على التايم لاين عندك 😄👍
تعليقات
إرسال تعليق